Weinbeschreibung
Falstaff September 2011 92 Punkte: "Satte Frucht – geschliffenes Tannin. Sattes, undurchdringliches Rubinviolett. Zeigt am Gaumen viel frische Frucht, nach Johannisbeeren und Weichselkirschen. Am Gaumen viel geschliffenes, dichtmaschiges Tannin, baut sich schön auf, feiner Schmelz, im Nachhall dezent mineralische Noten." Weitere Bewertungen:+++ 93 points WINE ADVOCATE ROBERT PARKER: "The flagship 2009 Poggio Bestiale bursts from the glass with blackberries, smoke, graphite and licorice. I especially like the way the wine fleshes out on the mid--palate and finish. Hints of new leather, spices and licorice linger on the close. This is a great showing from the Poggio Bestiale."+++92 points WINE SPECTATOR: Black currant, cedar and light herbal flavors are reminiscent of Bordeaux, yet this tastes New World, with the emphasis on fruit. The tannins are dense, with a lingering finish. Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc and Petit Verdot. Drink now through 2016+++ 93 points VINOUS -- ANTONIO GALLONI +++Medaglia d’Argento CONCOURS MONDIAL BRUXELLES 2012+++Gold Diplom EXPOVINA 2012+++ 90 points STEPHEN TANZER
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